Mezoterapi nedir? Neden yaptırmalıyız?

Mezoterapi nedir? Neden yaptırmalıyız?

Mezoterapi bir nevi lokal tedavi yöntemidir.Dermapen, dermaroller veya enjeksiyon ile vitaminlerin, minerallerin, aminoasitlerin, enzimlerin tek başlarına ya da genellikle karışım halinde derinin orta tabakasına mikroenjeksiyon ile uygulanması tekniğidir. Enjekte edilecek maddeler kişinin ihtiyacına yönelik ve kişinin isteklerine uygun olarak 2-13mm uzunluğundaki çok ince iğneler ile uygulanır.

Mezoterapi dünya genelinde cilt yenileme, anti-aging, bölgesel zayıflama, selülit, çatlaklar, lekeler, yara izleri, saç tedavisi, akut ve kronik ağrı, spor yaralanmaları, çeşitli deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Mezoterapi cilt altındaki kolajen ve elastin gibi yapıları uyararak etkisini gösterir ve tedavi eder.Günümüzde mezoterapi, en sık tercih edilen ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemlerinden biridir.Güvenilir bir uygulamadır. Uygulama, direkt sorun olan bölgeye yapıldığı için çok düşük dozlar kullanılmaktadır. Bundan dolayı etkinliğinin yüksek olması yanında, alerji riski ,ilaç etkileşimi riski ve önemli bir yan etki görülme riski düşüktür. İşlemden sonra rutin hayatınıza ya da işinize dönebilirsiniz.

VOIA Bilgilendirici İçerikler

Kolajen (Collagen) nedir? Neden ihtiyaç duyarız?

Kolajen (Collagen) nedir? Neden ihtiyaç duyarız?

Kolajen insan vücudunda en çok bulunan temel proteindir. Son zamanlarda cilt güzelliği için gündeme gelse de aslında önemi çok daha büyüktür. Başta deri ve bağ dokusu olmak üzere tendon, eklem,…
DEVAMINI OKU VOIA
Whatsapp Hattı